PARTNER IN PROCESVOERING

Bureau Bosma is zeer ervaren in het voeren van procedures bij de belastingrechter. Wij ondersteunen u en verdedigen uw belangen in een fiscale procedure. Wij doen dat altijd samen met u; het is tenslotte uw procedure.

Wij maken eerst een inschatting van uw kansen in een fiscale procedure. Hierbij gaan wij open en eerlijk te werk. Het is voor u als opdrachtgever van groot belang te weten wat uw kansen zijn.

In de procedure zelf gaat het niet zozeer om gelijk hebben maar om gelijk krijgen. Dus als wij voor u aan de slag gaan, verdedigen wij uw belangen en zetten wij in de procedure alles op alles om het gelijk aan uw kant te krijgen.

WAT WIJ DOEN

Wij stellen voor u alle processtukken op in beroep, in hoger beroep en in beroep in cassatie. Wij vertegenwoordigen u tijdens de zittingen in beroep en in hoger beroep. Alle overige proceshandelingen nemen wij van u over.

Wij stellen voor u alle processtukken op in beroep, in hoger beroep en in beroep in cassatie. Ook vertegenwoordigen wij u tijdens de zittingen in beroep en in hoger beroep en nemen wij alle proceshandelingen van u over.

Gedurende de gehele procedure hebben wij veel contact met u; uiteindelijk dient u volledig op de hoogte te zijn van het verloop van de procedure en van de stappen die moeten worden gezet; het is tenslotte uw procedure. Wilt u weten met welke vragen wij u kunnen helpen? Wij hebben enkele voorbeelden van onze procedures op een rij gezet. Bezoek onze Q&A pagina.